Praktijkverbruik

  • WAT IS UW PRAKTIJKVERBRUIK?
    Wat is het brandstofverbruik van een auto in de praktijk?
    Snel zoeken

Praktijkverbruik

Wat kunt u van het brandstofverbruik van een auto in de praktijk verwachten? Zijn ze in de praktijk wel zo zuinig als op papier? En als dat niet zo is wat betekent dit voor de kosten van een wagenpark?

In samenwerking met TNO is op basis van meerjarig onderzoek een model ontwikkeld waarmee het te verwachten brandstofverbruik en de daarmee samenhangende kostenpost in de praktijk met een hoge mate van betrouwbaarheid kunnen worden bepaald.

De op deze site getoonde praktijkverbruiken voor personenauto’s zijn gemiddelden die gebaseerd zijn op normaal, dagelijks gebruik. De verbruikscijfers zijn beschikbaar voor personenauto’s vanaf modeljaar 2003 waarvan de fabrieksnorm bekend is.

Hulp nodig?

Tankpassen en verbruikscijfers in uw organisatie?

Travelcard is leverancier van tankpassen die door zakelijke rijders worden gebruikt. Wilt u ook verbruikscijfers van uw wagenpark in kaart brengen en daardoor besparingsmogelijkheden inzichtelijk maken? Neem dan contact op om met Travelcard om de mogelijkheden van de Travelcard tankpas voor uw organisatie te bespreken.

Tankpas.nl voor MKB en ZZP

Naast tankpassen voor grootzakelijke klanten zijn er ook tankpassen voor ZZP en MKB beschikbaar onder het label tankpas.nl. Middels het label tankpas.nl wordt voor het segment ZZP en MKB een complete tankpas oplossing geleverd.

@advandermeer Bijgaand een overzichtje van diverse oudere en nieuwe type PHEV's met verbruikscijfers. Beantwoord di… link

@travelcardnl

9/28/2016 4:05:02 PM

RT @BNRautoshow: Luister onze show met de baas van @travelcardnl, NL-er bij @rmsothebys en de Kia Niro terug: link #BNRa…

@travelcardnl

9/10/2016 3:23:03 PM

RT @BNRautoshow: Ruim een kwart van de leaserijders tankt bij een lokaal onbemand tankstation, zegt @travelcardnl. 'Een verdubbeling in 6 j…

@travelcardnl

9/9/2016 4:10:29 PM

Kostenbesparing belangrijkste vraagstuk bij fleetmanagers. Onze tankpas helpt u kosten te besparen. link

@travelcardnl

9/2/2016 9:49:19 AM

Travelcard als partner aanwezig tijdens de #Fleetlounge 8 september. Meer info en registreren als bezoeker via link

@travelcardnl

8/30/2016 10:08:32 AM

Praktijkverbruik
autonieuws

DS DS 5 Commande Speciale

DS heeft sinds zijn ontstaan nog geen nieuw model geinroduceerd, de bestaande modellen waren oorspronkelijk Citroens. Tot de komst van echt nieuwe modellen presenteert DS speciale versies, zoals de DS 5 Commande Speciale. Daarmee kan de clientele zijn DS 5 geheel naar wens laten uitrusten met zelf gekozen kleuren, bekleding en opties.

Renault Zoe

De Renault Zoe wordt veranderd voor modeljaar 2017 met als resultaat een grotere actieradius. De elektrisch aangedreven auto kan nu 400 kilometer rijden. Ook heeft hij een nieuw batterijpakket met een capaciteit van 41 kWh. Tot nog toe was dat 22 kWh, die nog in de goedkoopste uitvoering leverbaar blijft.

Mercedes Maybach S 600 Pullman Guard

Guard is de benaming die Mercedes-Benz gebruikt voor speciaal uitgevoerde veiligheidsmodellen. Nieuwste versie is de Maybach S 600 Pullman Guard. Daarbij gaat het om bescherming tegen de meest uiteenlopende aanvallen. Hij heeft beschermende structuren, die zelfs aanvallen met granaten kunnen afwenden.

Cadillac CT6

Het topmodel van Cadillac is de CT6 en in tegenstelling tot waar het Amerikaanse premiummerk bekend van was heeft hij geen V8. Hij is voorzien van een drie liter V6-twinturbo benzinemotor en heeft standaard All-Wheel Drive. Ook standaard zijn onder meer Bose Centerpoint Surround Sound System en camerabeelden rondom de auto.

Top 10 .. auto's op basis van praktijkverbruik