Praktijkverbruik

  • WAT IS UW PRAKTIJKVERBRUIK?
    Wat is het brandstofverbruik van een auto in de praktijk?
    Snel zoeken

Praktijkverbruik

Wat kunt u van het brandstofverbruik van een auto in de praktijk verwachten? Zijn ze in de praktijk wel zo zuinig als op papier? En als dat niet zo is wat betekent dit voor de kosten van een wagenpark?

In samenwerking met TNO is op basis van meerjarig onderzoek een model ontwikkeld waarmee het te verwachten brandstofverbruik en de daarmee samenhangende kostenpost in de praktijk met een hoge mate van betrouwbaarheid kunnen worden bepaald.

De op deze site getoonde praktijkverbruiken voor personenauto’s zijn gemiddelden die gebaseerd zijn op normaal, dagelijks gebruik. De verbruikscijfers zijn beschikbaar voor personenauto’s vanaf modeljaar 2003 waarvan de fabrieksnorm bekend is.

Hulp nodig?

Tankpassen en verbruikscijfers in uw organisatie?

Travelcard is leverancier van tankpassen die door zakelijke rijders worden gebruikt. Wilt u ook verbruikscijfers van uw wagenpark in kaart brengen en daardoor besparingsmogelijkheden inzichtelijk maken? Neem dan contact op om met Travelcard om de mogelijkheden van de Travelcard tankpas voor uw organisatie te bespreken.

Tankpas.nl voor MKB en ZZP

Naast tankpassen voor grootzakelijke klanten zijn er ook tankpassen voor ZZP en MKB beschikbaar onder het label tankpas.nl. Middels het label tankpas.nl wordt voor het segment ZZP en MKB een complete tankpas oplossing geleverd.

@mvalk Bedankt voor het doorgeven, wij werken aan een oplossing

@travelcardnl

5/24/2017 4:48:39 PM

Medewerker Debiteurenbeheer - Travelcard Nederland link

@travelcardnl

4/24/2017 4:26:19 PM

Inside Sales Team Lead - Travelcard Nederland link

@travelcardnl

4/24/2017 4:25:47 PM

Financial Controller - Travelcard Nederland link

@travelcardnl

4/24/2017 4:24:51 PM

RT @vincente: Langs a2 bij @mistergreen @travelcardnl snellaadstation. Heel handig. Dank! link

@travelcardnl

3/20/2017 9:59:53 AM

Praktijkverbruik
autonieuws

Audi A4 avant

De Audi middenklassers A4 Avant en A5 Sportback zijn nu leverbaar als g-tron. Dat is de aardgasuitvoering in combinatie met de 2.0 TSI-benzinemotor als basis. De CO2-uitstoot bij rijden op aardgas bedraagt 102 gr/km. terwijl dat bij benzine 126 gr/km is. Doordat de gastanks onder de vloer van de bagageruimte liggen is de inhoud lager dan normaal: 415 voor de A4 en 390 liter voor de A5.

BMW Z4 Concept

De vorig jaar uit productie genomen BMW Z4 krijgt een opvolger. De lijnen zijn al min of meer bekend door de presentatie van de Z4 Concept. Het is een fraai ontwerp dat gekenmerkt wordt door scherpe lijnen en een brede achterzijde met smalle achterlichten. De technische gegevens zijn nog niet bekend,

Tesla Model 3

Om de start van de Model 3 te ondersteunen heeft Tesla anderhalf miljard euro verworven. Investeerders hebben massaal gebruik gemaakt van de uitgegeven obligaties. Dat is te danken aan de bijna een half miljoen bestellingen van het voor het merk kleine Model 3. Daarmee heeft niche-producent Tesla de potentie op termijn uit te groeien tot een middelgroot autoconcern.

Volkswagen Arteon

Volkswagen presenteert nieuwe benzinemotoren in de Arteon. Hij was al leverbaar met de 2.0 TSI benzinemotor met 290 pk, maar deze is per direct ook met 190 pk te bestellen. Daarmee is de Arteon leverbaar vanaf 47.550 euro. Later volgt de 1.5 TSI toe, waarmee Volkswagens topmodel leverbaar is voor minder dan 40.000 euro.

Top 10 .. auto's op basis van praktijkverbruik