Praktijkverbruik

  • WAT IS UW PRAKTIJKVERBRUIK?
    Wat is het brandstofverbruik van een auto in de praktijk?
    Snel zoeken

Praktijkverbruik

Wat kunt u van het brandstofverbruik van een auto in de praktijk verwachten? Zijn ze in de praktijk wel zo zuinig als op papier? En als dat niet zo is wat betekent dit voor de kosten van een wagenpark?

In samenwerking met TNO is op basis van meerjarig onderzoek een model ontwikkeld waarmee het te verwachten brandstofverbruik en de daarmee samenhangende kostenpost in de praktijk met een hoge mate van betrouwbaarheid kunnen worden bepaald.

De op deze site getoonde praktijkverbruiken voor personenauto’s zijn gemiddelden die gebaseerd zijn op normaal, dagelijks gebruik. De verbruikscijfers zijn beschikbaar voor personenauto’s vanaf modeljaar 2003 waarvan de fabrieksnorm bekend is.

Hulp nodig?

Tankpassen en verbruikscijfers in uw organisatie?

Travelcard is leverancier van tankpassen die door zakelijke rijders worden gebruikt. Wilt u ook verbruikscijfers van uw wagenpark in kaart brengen en daardoor besparingsmogelijkheden inzichtelijk maken? Neem dan contact op om met Travelcard om de mogelijkheden van de Travelcard tankpas voor uw organisatie te bespreken.

Tankpas.nl voor MKB en ZZP

Naast tankpassen voor grootzakelijke klanten zijn er ook tankpassen voor ZZP en MKB beschikbaar onder het label tankpas.nl. Middels het label tankpas.nl wordt voor het segment ZZP en MKB een complete tankpas oplossing geleverd.

Hoeveel kunt u nog besparen op uw brandstofkosten? #tanken #brandstof #besparing link

@travelcardnl

11/8/2016 2:30:38 PM

Nu ook auto onderhoud afrekenen met de tankpas, bij meer dan 100 Vakgarage Professional vestigingen link

@travelcardnl

10/13/2016 11:31:37 AM

@advandermeer Bijgaand een overzichtje van diverse oudere en nieuwe type PHEV's met verbruikscijfers. Beantwoord di… link

@travelcardnl

9/28/2016 4:05:02 PM

RT @BNRautoshow: Luister onze show met de baas van @travelcardnl, NL-er bij @rmsothebys en de Kia Niro terug: link #BNRa…

@travelcardnl

9/10/2016 3:23:03 PM

RT @BNRautoshow: Ruim een kwart van de leaserijders tankt bij een lokaal onbemand tankstation, zegt @travelcardnl. 'Een verdubbeling in 6 j…

@travelcardnl

9/9/2016 4:10:29 PM

Praktijkverbruik
autonieuws

Fiat 500X

De Fiat 500X krijgt kleine wijzigingen, die uiterlijk nauwelijks zichtbaar zijn. Daarnaast wordt hij leverbaar als Cross met in lichtere kleuren uitgevoerde beschermingsplaten. Er is keuze uit nieuwe kleuren en lichtmetalen velgen. Als optie is er Rear Cross Path Detection waarmee gewaarschuwd wordt voor kruisend verkeer bij achteruit rijden.

Suzuki Ignis

De nieuwe Suzuki Ignis is leverbaar vanaf 14.499 euro en heeft altijd een 1,2 liter benzinemotor. Maar deze wordt ook geleverd in de Hybrid vanaf 17.999 euro. Als optie heeft de Hybrid een slimme generator, waarmee het brandstofverbruik nog gunstiger wordt.

Lexus GS F en RC F

Lexus presenteert een aantal wijzigingen aan de F-modellen van de GS en RC. Standaard hebben ze de nieuwe generatie Adaptive Variable Suspension. De bestuurder kan de rijdynamiek instellen via de standen Eco, Normal of Sport S Er is keuze uit nieuwe kleuren en zevenspaaks lichtmetalen velgen.

Renault Mégane

De nieuwe modellen zijn mede debet aan hoogste positie van Renault in de autoverkopen in november. Maar ook de oudere Clio doet het goed met een eerste positie bij de modellen. De nieuwe Mégane staat op de zesde plek. Renault moet over geheel 2016 alleen Volkswagen voor zich laten..

Top 10 .. auto's op basis van praktijkverbruik