Praktijkverbruik

  • WAT IS UW PRAKTIJKVERBRUIK?
    Wat is het brandstofverbruik van een auto in de praktijk?
    Snel zoeken

Praktijkverbruik

Wat kunt u van het brandstofverbruik van een auto in de praktijk verwachten? Zijn ze in de praktijk wel zo zuinig als op papier? En als dat niet zo is wat betekent dit voor de kosten van een wagenpark?

In samenwerking met TNO is op basis van meerjarig onderzoek een model ontwikkeld waarmee het te verwachten brandstofverbruik en de daarmee samenhangende kostenpost in de praktijk met een hoge mate van betrouwbaarheid kunnen worden bepaald.

De op deze site getoonde praktijkverbruiken voor personenauto’s zijn gemiddelden die gebaseerd zijn op normaal, dagelijks gebruik. De verbruikscijfers zijn beschikbaar voor personenauto’s vanaf modeljaar 2003 waarvan de fabrieksnorm bekend is.

Hulp nodig?

Tankpassen en verbruikscijfers in uw organisatie?

Travelcard is leverancier van tankpassen die door zakelijke rijders worden gebruikt. Wilt u ook verbruikscijfers van uw wagenpark in kaart brengen en daardoor besparingsmogelijkheden inzichtelijk maken? Neem dan contact op om met Travelcard om de mogelijkheden van de Travelcard tankpas voor uw organisatie te bespreken.

Tankpas.nl voor MKB en ZZP

Naast tankpassen voor grootzakelijke klanten zijn er ook tankpassen voor ZZP en MKB beschikbaar onder het label tankpas.nl. Middels het label tankpas.nl wordt voor het segment ZZP en MKB een complete tankpas oplossing geleverd.

Nu ook auto onderhoud afrekenen met de tankpas, bij meer dan 100 Vakgarage Professional vestigingen link

@travelcardnl

10/13/2016 11:31:37 AM

@advandermeer Bijgaand een overzichtje van diverse oudere en nieuwe type PHEV's met verbruikscijfers. Beantwoord di… link

@travelcardnl

9/28/2016 4:05:02 PM

RT @BNRautoshow: Luister onze show met de baas van @travelcardnl, NL-er bij @rmsothebys en de Kia Niro terug: link #BNRa…

@travelcardnl

9/10/2016 3:23:03 PM

RT @BNRautoshow: Ruim een kwart van de leaserijders tankt bij een lokaal onbemand tankstation, zegt @travelcardnl. 'Een verdubbeling in 6 j…

@travelcardnl

9/9/2016 4:10:29 PM

Kostenbesparing belangrijkste vraagstuk bij fleetmanagers. Onze tankpas helpt u kosten te besparen. link

@travelcardnl

9/2/2016 9:49:19 AM

Praktijkverbruik
autonieuws

SEAT Leon

SEAT presenteert de gefacelifte Leon met ook wat onderhuidse wijzigingen. Hij heeft een bredere grille en vernieuwde led-verlichting in de voor- en achterlichten. Daarnaast heeft hij de rijhulpsystemen uit de Ateca, waarmee hij volledig zelfstandig kan rijden tot een snelheid van 60 km/h.

Mitsubishi Outlander

In Nederland gaat het de laatste jaren goed met Mitsubishi, hoewel dat vooral te danken is aan fiscale maatregelen. Die gelden voor de hybride Outlander en dat is ook het enige succesvolle model. Wereldwijd gaat het niet goed met het Japanse merk en om het tij te keren is het opgenomen in de alliantie van Renault en Nissan. Nissan heeft nu ruim een derde van de aandelen van Mitsubsihi.

BMW 5-serie

De nieuwe BMW 5-serie is qua uiterlijk een doorontwikkeling van het vorige model, maar het front maakt het verschil duidelijk. Het is een doorlopend geheel van de brede koplampen en nieren. De auto is voorzien van een actieve cruise control en nieuwe veiligheidssystemen zoals actieve bescherming tegen aanrijdingen vanaf de zijkant.

Ford Fusion V6 Sport

De Ford Fusion kennen wij als de voorganger van de B-Max, maar in de VS is Fords versie van de Mondeo. Hij wordt daar gepresenteerd als V6 Sport met standaard vierwielaandrijving. De motor is de 2,7 liter twin-turbo V6 EcoBoostmotor met een vermogen van 350 pk.

Top 10 .. auto's op basis van praktijkverbruik