Praktijkverbruik

  • WAT IS UW PRAKTIJKVERBRUIK?
    Wat is het brandstofverbruik van een auto in de praktijk?
    Snel zoeken

Praktijkverbruik

Wat kunt u van het brandstofverbruik van een auto in de praktijk verwachten? Zijn ze in de praktijk wel zo zuinig als op papier? En als dat niet zo is wat betekent dit voor de kosten van een wagenpark?

In samenwerking met TNO is op basis van meerjarig onderzoek een model ontwikkeld waarmee het te verwachten brandstofverbruik en de daarmee samenhangende kostenpost in de praktijk met een hoge mate van betrouwbaarheid kunnen worden bepaald.

De op deze site getoonde praktijkverbruiken voor personenauto’s zijn gemiddelden die gebaseerd zijn op normaal, dagelijks gebruik. De verbruikscijfers zijn beschikbaar voor personenauto’s vanaf modeljaar 2003 waarvan de fabrieksnorm bekend is.

Hulp nodig?

Tankpassen en verbruikscijfers in uw organisatie?

Travelcard is leverancier van tankpassen die door zakelijke rijders worden gebruikt. Wilt u ook verbruikscijfers van uw wagenpark in kaart brengen en daardoor besparingsmogelijkheden inzichtelijk maken? Neem dan contact op om met Travelcard om de mogelijkheden van de Travelcard tankpas voor uw organisatie te bespreken.

Tankpas.nl voor MKB en ZZP

Naast tankpassen voor grootzakelijke klanten zijn er ook tankpassen voor ZZP en MKB beschikbaar onder het label tankpas.nl. Middels het label tankpas.nl wordt voor het segment ZZP en MKB een complete tankpas oplossing geleverd.

@mvalk Bedankt voor het doorgeven, wij werken aan een oplossing

@travelcardnl

5/24/2017 4:48:39 PM

Medewerker Debiteurenbeheer - Travelcard Nederland link

@travelcardnl

4/24/2017 4:26:19 PM

Inside Sales Team Lead - Travelcard Nederland link

@travelcardnl

4/24/2017 4:25:47 PM

Financial Controller - Travelcard Nederland link

@travelcardnl

4/24/2017 4:24:51 PM

RT @vincente: Langs a2 bij @mistergreen @travelcardnl snellaadstation. Heel handig. Dank! link

@travelcardnl

3/20/2017 9:59:53 AM

Praktijkverbruik
autonieuws

Aston Martin Rapide

Aston Martin is in private handen van onder meer Italiaanse en Koeweitse investeerders. Dat gaat waarschijnlijk veranderen want er zijn plannen om naar de beurs te gaan, aldus ingewijden van persbureau Bloomberg. De waarde van het Britse merk wordt op 3 miljard dollar geschat.

Renault Kangoo ZE

Stoppen om op te laden is in de toekomst niet meer nodig als het aan Renault ligt. Het Franse merken test momenteel een Kangoo ZE met een systeem, waarmee de auto met behulp van inductietechniek in het wegdek wordt opgeladen. Het draadloos oplaadsysteem is in samenwerking met partners ontwikkeld en wordt nu getest om het verder te perfectioneren.

Fiat 500 L

De Fiat 500 is er ook als kleine ruimteauto en deze L krijgt voor modeljaar 2018 kleine wijzigingen. Hij valt qua uiterlijk op met een grille met chromen accenten en de ronde koplampen met led-dagrijverlichting. De namen van de uitvoeringen zijn ook veranderd in de standaard Urban, de ruigere Cross en de verlengde Wagon.

Audi A8

Op de autoshow van Frankfurt in september staat de opvolger van de Audi A8. Het is het topmodel van de A-reeks en gaat de nieuwe designrichting van Audi inleiden. De eerste A8 volgde halverwege jaren negentig de V8 op, een doorontwikkeling van de toenmalige Audi 200. Deze was samen met de 100 de voorganger van de Audi A6.

Top 10 .. auto's op basis van praktijkverbruik