Praktijkverbruik

  • WAT IS UW PRAKTIJKVERBRUIK?
    Wat is het brandstofverbruik van een auto in de praktijk?
    Snel zoeken

Praktijkverbruik

Wat kunt u van het brandstofverbruik van een auto in de praktijk verwachten? Zijn ze in de praktijk wel zo zuinig als op papier? En als dat niet zo is wat betekent dit voor de kosten van een wagenpark?

In samenwerking met TNO is op basis van meerjarig onderzoek een model ontwikkeld waarmee het te verwachten brandstofverbruik en de daarmee samenhangende kostenpost in de praktijk met een hoge mate van betrouwbaarheid kunnen worden bepaald.

De op deze site getoonde praktijkverbruiken voor personenauto’s zijn gemiddelden die gebaseerd zijn op normaal, dagelijks gebruik. De verbruikscijfers zijn beschikbaar voor personenauto’s vanaf modeljaar 2003 waarvan de fabrieksnorm bekend is.

Hulp nodig?

Tankpassen en verbruikscijfers in uw organisatie?

Travelcard is leverancier van tankpassen die door zakelijke rijders worden gebruikt. Wilt u ook verbruikscijfers van uw wagenpark in kaart brengen en daardoor besparingsmogelijkheden inzichtelijk maken? Neem dan contact op om met Travelcard om de mogelijkheden van de Travelcard tankpas voor uw organisatie te bespreken.

Tankpas.nl voor MKB en ZZP

Naast tankpassen voor grootzakelijke klanten zijn er ook tankpassen voor ZZP en MKB beschikbaar onder het label tankpas.nl. Middels het label tankpas.nl wordt voor het segment ZZP en MKB een complete tankpas oplossing geleverd.

RT @vincente: Langs a2 bij @mistergreen @travelcardnl snellaadstation. Heel handig. Dank! link

@travelcardnl

3/20/2017 9:59:53 AM

@hsomers62 Geachte heer Somers, uw prepaid tankpas is alleen bruikbaar in Nederland

@travelcardnl

2/9/2017 8:47:52 AM

Travelcard aanwezig op het Fleet Event 16-02-2017. Komt u ook? link link

@travelcardnl

1/27/2017 1:03:59 PM

CO2 compensatie voor uw wagenpark? Tank CO2 neutraal met onze tankpas.link link

@travelcardnl

1/19/2017 5:01:38 PM

Hoeveel kunt u nog besparen op uw brandstofkosten? #tanken #brandstof #besparing link

@travelcardnl

11/8/2016 2:30:38 PM

Praktijkverbruik
autonieuws

Porsche 911 (991)

De afzet en winst van Porsche zijn in 2016 weer hoger dan het jaar ervoor. Met een verkoopaantal van ruim 237.000 is deze tweeënhalf maal zo groot dan een decennium geleden. Met een winst van bijna 4 miljard dollar vestigt Porsche eveneens een record.

Volkswagen T-Roc

Volkswagen liet in Argentinie een paar jaar terug de compacte suv Taigun zien, die helaas niet naar Europa kwam. Dit jaar presenteert Volkswagen echter de T-Roc, die je als de stoere versie van de ook nieuwe Polo kunt zien. Qua uiterlijk geeft de T-Roc Concept uit 2014 een eerste aanwijzing.

Tesla Model 3

Dit jaar wordt heel belangrijk voor Tesla, want de productiestart van Model 3 is het begin van een nieuwe fase. Met dit compacte model kan Tesla haar tot nog toe bescheiden productie aantallen verviervoudigen. Daarvoor bouwt Tesla haar zogenaamde Giga Factory en brengt het nieuwe aandelen uit.

Volkswagen Polo

De huidige Volkswagen Polo is de vijfde versie van de in 1975 geintroduceerde kleine hatchback onder de Golf. In die tijd is hij overigens in verschillende versies ook als coupe, stationcar en sedan verschenen. Bij ons is hij sinds een aantal jaren alleen als drie- of vijfdeurs hatchback leverbaar. De zesde versie wordt geintroduceerd op de autoshow van Frankfurt september dit jaar. Hij krijgt een meer aflopende daklijn en groeit in de lengte en breedte.

Top 10 .. auto's op basis van praktijkverbruik