Praktijkverbruik

  • WAT IS UW PRAKTIJKVERBRUIK?
    Wat is het brandstofverbruik van een auto in de praktijk?
    Snel zoeken

Praktijkverbruik

Wat kunt u van het brandstofverbruik van een auto in de praktijk verwachten? Zijn ze in de praktijk wel zo zuinig als op papier? En als dat niet zo is wat betekent dit voor de kosten van een wagenpark?

In samenwerking met TNO is op basis van meerjarig onderzoek een model ontwikkeld waarmee het te verwachten brandstofverbruik en de daarmee samenhangende kostenpost in de praktijk met een hoge mate van betrouwbaarheid kunnen worden bepaald.

De op deze site getoonde praktijkverbruiken voor personenauto’s zijn gemiddelden die gebaseerd zijn op normaal, dagelijks gebruik. De verbruikscijfers zijn beschikbaar voor personenauto’s vanaf modeljaar 2003 waarvan de fabrieksnorm bekend is.

Hulp nodig?

Tankpassen en verbruikscijfers in uw organisatie?

Travelcard is leverancier van tankpassen die door zakelijke rijders worden gebruikt. Wilt u ook verbruikscijfers van uw wagenpark in kaart brengen en daardoor besparingsmogelijkheden inzichtelijk maken? Neem dan contact op om met Travelcard om de mogelijkheden van de Travelcard tankpas voor uw organisatie te bespreken.

Tankpas.nl voor MKB en ZZP

Naast tankpassen voor grootzakelijke klanten zijn er ook tankpassen voor ZZP en MKB beschikbaar onder het label tankpas.nl. Middels het label tankpas.nl wordt voor het segment ZZP en MKB een complete tankpas oplossing geleverd.

Medewerker Debiteurenbeheer - Travelcard Nederland link

@travelcardnl

4/24/2017 4:26:19 PM

Inside Sales Team Lead - Travelcard Nederland link

@travelcardnl

4/24/2017 4:25:47 PM

Financial Controller - Travelcard Nederland link

@travelcardnl

4/24/2017 4:24:51 PM

RT @vincente: Langs a2 bij @mistergreen @travelcardnl snellaadstation. Heel handig. Dank! link

@travelcardnl

3/20/2017 9:59:53 AM

@hsomers62 Geachte heer Somers, uw prepaid tankpas is alleen bruikbaar in Nederland

@travelcardnl

2/9/2017 8:47:52 AM

Praktijkverbruik
autonieuws

Lotus Exige Cup 380

Lotus presenteert deen gelimiteerde oplage van de Exige onder de naam Cup 380. Hij is geschikt voor zowel gebruik op de openbare weg als op het circuit. Hij is herkenbaar aan de grote achtervleugel en gewijzigde bumpers. Hogere prestaties zijn mogelijk door het relatief lage gewicht door gebruik van koolstofvezel. De acceleratie van 0 tot 100 km/h neemt 3,6 seconden in beslag.

Toyota Auris Black Edition

De Toyota Auris is leverbaar als Black Edition, die boven de Dynamic komt. Zoals de naam al aangeeft is hij herkenbaar aan gebruik van dak, spiegelkappen, en achterspoiler in hoogglans zwart uitgevoerd. De Black Edition is leverbaar vanaf 27.595 euro voor de versie met 1.2 turbo benzinemotor, Daarnaast is hij er met de 1.6 dieselmotor en als hybride.

Bentley Mulsanne

Het topmodel van Bentley is de Mulsanne, die een laatste update krijgt. De Mulsanne heeft nog steeds de beroemde 6,75 liter V8, maar zijn opvolger krijgt een twaalfcilinder motor, De V8, die al ruim een halve eeuw bestaat, heeft tegenwoordig een twinturbo.

Toyota Land Cruiser Challenger

Toyota presenteert haar terreinauto Land Cruiser als Challenger voor prijzen vanaf 46.195 euro. Het is een rijk uitgeruste bedrijfsauto met standaard onder meer een parkeerhulpcamera, 17 inch lichtmetalen velgen en lederen bekleding. De krachtbron is de 2,8 liter D-4D-dieselmotor met een vermogen van 177 pk en koppel van 450 Nm.

Top 10 .. auto's op basis van praktijkverbruik