Praktijkverbruik

  • WAT IS UW PRAKTIJKVERBRUIK?
    Wat is het brandstofverbruik van een auto in de praktijk?
    Snel zoeken

Praktijkverbruik

Wat kunt u van het brandstofverbruik van een auto in de praktijk verwachten? Zijn ze in de praktijk wel zo zuinig als op papier? En als dat niet zo is wat betekent dit voor de kosten van een wagenpark?

In samenwerking met TNO is op basis van meerjarig onderzoek een model ontwikkeld waarmee het te verwachten brandstofverbruik en de daarmee samenhangende kostenpost in de praktijk met een hoge mate van betrouwbaarheid kunnen worden bepaald.

De op deze site getoonde praktijkverbruiken voor personenauto’s zijn gemiddelden die gebaseerd zijn op normaal, dagelijks gebruik. De verbruikscijfers zijn beschikbaar voor personenauto’s vanaf modeljaar 2003 waarvan de fabrieksnorm bekend is.

Hulp nodig?

Tankpassen en verbruikscijfers in uw organisatie?

Travelcard is leverancier van tankpassen die door zakelijke rijders worden gebruikt. Wilt u ook verbruikscijfers van uw wagenpark in kaart brengen en daardoor besparingsmogelijkheden inzichtelijk maken? Neem dan contact op om met Travelcard om de mogelijkheden van de Travelcard tankpas voor uw organisatie te bespreken.

Tankpas.nl voor MKB en ZZP

Naast tankpassen voor grootzakelijke klanten zijn er ook tankpassen voor ZZP en MKB beschikbaar onder het label tankpas.nl. Middels het label tankpas.nl wordt voor het segment ZZP en MKB een complete tankpas oplossing geleverd.

RT @TankProNL: Travelcard sleept aanbesteding voor tankpassen politie in de wacht | TankPro.nl #Travelcard #tankstation #tankpas link

@travelcardnl

10/20/2017 2:20:14 PM

@mvalk Bedankt voor het doorgeven, wij werken aan een oplossing

@travelcardnl

5/24/2017 4:48:39 PM

Medewerker Debiteurenbeheer - Travelcard Nederland link

@travelcardnl

4/24/2017 4:26:19 PM

Inside Sales Team Lead - Travelcard Nederland link

@travelcardnl

4/24/2017 4:25:47 PM

Financial Controller - Travelcard Nederland link

@travelcardnl

4/24/2017 4:24:51 PM

Praktijkverbruik
autonieuws

Audi A7 Sportback

Het doek is verwijderd van de nieuwe Audi A7 Sportback en zoals verwacht behoudt in de lijnen van het vorige model. De auto is totaal nieuw, wat vooral binnen is te zien met een dashboard met drie grote beeldschermen. Een daarvan bevindt zich achter het stuur en de andere in de middenconsole.

Porsche 718 Boxster GTS

De Porsche 718 Boxster is de open versie van de Cayman en daarvan verschijnt ook een GTS-uitvoering. De 2,5 liter boxermotor is in staat om in 4,1 seconden van 0 naar 100 km/h te accelereren om daarna de topsnelheid van 290 km/h te bereiken. De GTS is onder meer herkenbaar aan donkere koplampen en achterlichten.

Mercedes C-klasse

Mercedes-Benz staat bekend om zijn kwaliteit, maar komt toch niet onder een terugroepactie uit. Wereldwijd worden meer dan een miljoen eigenaren opgeroepen naar de dealer te komen wegens mogelijk defect aan airbags. Door een defect kan de airbag aan de bestuurderskant spontaan uitklappen. Het is niet bekend of het ook gaat om auto s die in Nederland zijn verkocht.

Volkswagen Tiguan Allspace

Volkswagen presenteert twee nieuwe benzinemotoren in de Tiguan Allspace. De Allspace is een ruim twee decimeter langere variant van de middelste suv van Volkswagen. Het gaat om de twee liter TSI met vermogens van 180 en 220 pk.

Top 10 .. auto's op basis van praktijkverbruik